בראנץ', שילוב של ארוחת בוקר וצהריים, מקורו באנגליה בסוף המאה ה-19 שם התפתח מארוחת הבוקר הבריטית שיועדה לאצילים שיצאו מוקדם בבוקר לצוד וחזרו רעבים עוד לפני ארוחת הצהרים. מאוחר יותר הוא זכה לפופולריות בארצות הברית, במיוחד בניו יורק, שם הפך למסורת סוף שבוע אהובה בשל אופיו הרגוע והחברתי והיצע האוכל המגוון. הבראנץ' הגיע לישראל, והפך מאוד פופולרי.הוא הושפע כאן גם מארוחת הבוקר בקיבוצים של שנות ה-80 שכללו סלטים טריים, גבינות, ביצים, דגים ולחם ושיקפו את השפע החקלאי של המדינה והשפעות קולינריות מגוונות. תרבות הבראנץ' השפיעה באופן משמעותי על הבילוי של סוף השבוע בכך שהיא מציעה חוויית אוכל נינוחה המעודדת התרועעות חברתית ורוגע. הבראנץ' מספק תפאורה מושלמת להתכנסויות ומשלב את ההיבטים הטובים ביותר של ארוחת בוקר וצהריים עם אווירה חגיגית המלווה לעתים קרובות בקוקטיילים כמו מימוזות ובלאדי מרי.
בראנץ' טיפוסי כולל מנות שונות כמו אגס בנדיקט – eggs Benedict , פרנץ' טוסט, פנקייקים, סלטים ומאפים, יחד עם קפה וקוקטיילים. מגוון זה מאפשר חוויית אוכל אישית ומפנקת, מה שהופך את הבראנץ' לחלק מהותי משגרת סוף השבוע.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ